Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta


Receptes.cat > > Premis > Lluc Crusellas guanya el...

Lluc Crusellas guanya el premi de millor xocolater del món

El pastisser de 26 anys de Santa Eulàlia de Riuprimer, ha guanyat el premi al millor mestre xocolater del World Chocolate Masters de París, la competició mundial més important dedicada a la xocolata, on han participat 18 xefs, de 18 països diferents.

Aquest jove cuiner català, de 26 anys, és el primer pastisser de l'estat espanyol a guanyar aquest prestigiós premi.
Inspirat pels entorns naturals de la muntanya i pel seu amor al ciclisme, durant la competició va innovar amb una tècnica única per donar textura de fulles a una de les seves creacions. Això donava un toc orgànic i natural als plats presentats.
Gràcies a les seves habilitats, Crusellas va aconseguir posicionar-se en primer lloc amb 434 punts, després d'una competició que havia confirmat com un dels favorits al títol.
Tant els jutges com els seus companys de professió havien elogiat la seva feina i les seves tècniques de maneig de la xocolata.

La passió per la cuina de Crusellas va començar quan tenia 18 anys, després d'acabar l'institut i entrar a l'estiu a treballar a la secció de postres del restaurant Can Jubany de Calldetenes, a la província de Barcelona, que té una estrella Michelin.



1 comentaris:


Vols rebre cada dia al teu mail noves receptes de cuina?
Vols publicar les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana.

        Registra't